Siirry sisältöön

Olet ehkä kuullut puhuttavan Iisalmen Ihmeestä; kuinka Iisalmen seudulta ponnistaa niin monia menestyviä vientiyrityksiä, joiden tinkimätön osaaminen ja halu tehdä parasta tunnetaan kansainvälisesti. Alueemme yritykset, tuotteet ja osaajat muuttavat maailmaa – Ponsse Oyj:n metsäkoneet kaatavat puuta Atlantin takana, Genelec Oy:n kaiuttimista kaikuva musiikki siivittää urheilijoita huippusuorituksiin olympialaisissa ja Normet Oy:n kaivoskone louhii siellä, minne katse ei yllä. Korkean teknologian erikoisajoneuvot, kuten saudikuninkaallisten ambulanssit siinä missä pohjoisen lumisia teitä halkovat hälytysajoneuvotkin, on varusteltu iisalmelaisella Profile Vehicles Oy:n tehtaalla. Ja kukapa ei haluaisi muistella niitä iloisia hetkiä, joihin juomat valmistaa iisalmelainen panimo Olvi Oyj. 

Tullessasi yrittäjäksi Iisalmeen liityt mukaan tähän osaajien ketjuun.

By Iisalmi logo ja kaksi sahatyöntekijää.

Sijoita yrityksesi Iisalmeen!

Olemme koonneet Iisalmeen sijoittuvalle yritykselle oman Invest By Iisalmi -tietopaketin alueemme mahdollisuuksista ja palveluista. Tervetuloa tutustumaan Ihmeiden Iisalmeen!

Iisalmi invest (siirryt toiseen palveluun)

Ota yhteyttä

työskentelytilanne metallialan yrityksessä.

Palvelut toimivalle yrittäjälle

Iisalmen alueen elinvoimaisuus on vahvasti toimivien, vakaiden yritystemme varassa. Me Iisalmen kaupungin yrityspalveluissa haluammekin tukea yritystemme hyvinvointia – haitpa yrityksellesi tukea käytännön pulmien ratkaisuun, yrityksen kasvuun, muutostilanteisiin tai muihin yritystoimintaan liittyviin kysymyksiin.

Tutustu palveluihin
Lähde mukaan kohti ilmastosisukasta arkea!

Tiedätkö, mikä on hiilijalanjälkesi ja miten voit vaikuttaa siihen? Jokaisella valinnalla on merkitystä ja nyt on aika tehdä muutos kestävän elämäntavan edistämiseksi.