Siirry sisältöön
Mainoskuva By Iisalmi -agenteista, jossa nuoren tytön kuva ja mainostekstiä

By Iisalmi -agentit

Iisalmi on täynnä ihmeitä – ja mahdollisuuksia! Kaikki eivät niistä kuitenkaan vielä tiedä. Haimme ennakkoluulottomia nuoria someosaajia ympäri Suomen toimimaan agentteina By Iisalmelle ja sen yrityksille. Tehtäviin valitut agentit suorittavat tehtäviä elo-lokakuun 2024 aikana.

By Iisalmi -agentit

Uutishuone on ikkuna Iisalmeen!

Iisalmen lupaus on: Emme odota ihmeitä, teemme niitä. Uutishuone -sivulle kokoamme kaupungissamme syntyviä ihmeitä ajankohtaisina uutisina, live-lähetyksinä, blogeina ja mediasta poimittuina Iisalmi-aiheina. Tervetuloa kurkistamaan, mitä Iisalmessa tapahtuu!

Seuraa päätöksentekoa

Kuntalain mukaisesti Iisalmen kaupungin päätökset ja ilmoitukset julkaistaan Iisalmen kaupungin verkkosivuilla. Kaupungintalon (Pohjolankatu 14) pääsisäänkäynnin yhteydessä on ilmoitustaulu välttämätöntä viestintää varten. Kirjaamo vastaa ilmoitustaulun ylläpidosta. Voit lukea kuulutuksia ja ilmoituksia myös verkossa.

Uutiset

Riistakadun vesihuollon saneeraustyöt

Vesihuollon saneeraustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin Riistakadulla ja Meijerikadulla.

Karjalan lennoston sotilasvala- ja -vakuutustilaisuus Iisalmessa lauantaina 17.8.2024

Karjalan lennoston saapumiserän 2/24 sotilasvala- ja -vakuutustilaisuus järjestetään Iisalmessa Luuniemen juhlakentällä, Olvihallin alueella ja Iisalmen kulttuurikeskuksessa lauantaina 17.8.2024.

Katusuunnitelmia nähtävillä

Iisalmen kaupungin tekninen- ja ympäristötoimiala asettaa nähtäville Majavankadun, Majavanpolun, Minkinkadun, Saukonkadun ja Saukonpolun peruskorjauksen katusuunnitelmaehdotukset.…

Residents of the Future -hankkeen kuulumisia

Reilu vuosi sitten käynnistynyt EU-verkostohanke URBACT – Residents of the Future etenee hankesuunnitelman mukaisesti. Nyt käsillä on se hetki, kun yhdessä ideoidut ja työstetyt pito- ja vetovoimatoimenpiteet valitaan hankkeella pilotoitavaksi.

NYT Nuorten tulevaisuusraportti 2024

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT julkaisema tulevaisuusraportti 2024 on nyt luettavissa. Tulevaisuusraporteissa käsitellään nuorten asenteita työelämää, yrittäjyyttä ja taloustaitoja kohtaan.

Vesimittarilukukortit postitettu

Pyydämme Teitä lukemaan vesimittarinne ja ilmoittamaan lukeman Iisalmen Vedelle 9.8.2024 mennessä.

Iisalmen kaupunki mediassa

Tietty juoma päätyy yhä useammin ostoskoriin – selvitimme myydyimmät siiderit ja juomasekoitukset
Panimo Italian Spritz Mocktail 0,33l tlk Nokian Panimo Limoncello Spritz Mocktail 0,33l tlk Nokian Panimo Mojito Mocktail 0,33l tlk Nokian Panimo Strawberry Margarita Mocktail 0,33l tlk Olvi Iisalmi Appelsiini Long Drink 0% 0,33l tlk Original Long Drink 0% 0,33l tlk Stone’s
19.7.2024 Sutkaus
, esitteli Iida. – Elä hemmetissä! Hiki valluu jo muutennii, kommentoi Aada. T.A. (Iisalmi) Iida ja Aada tapasivat hellepäivänä rannalla. – Myyjä sano, että tämmönen on nyt se kuumin uimapuku, esitteli Iida. – Elä hemmetissä! Hiki valluu jo muutennii, kommentoi Aada. T.A
Pääkirjoitus | Ratahankkeissa tapahtuu nyt edistymistä
miljoonaa euroa Euroopan Unionin Verkkojen Eurooppa -ohjelmasta. Tukea on tulossa Kouvola–Kuopio-ratasuunnitelmalle sekä Iisalmi–Kontiomäki-ratasuunnitelman tekniselle ajantasaistamiselle. Suunnittelua päästään tekemään tämän vuoden loppuvaiheessa. Väylävirasto on ilmoittanut
Yllättävää tuotetta tilataan koteihin R-kioskilta | Verkkouutiset
tai asuinalueiden keskustoissa. Suurten kaupunkien sijaan listan kärkeen kipuavat kuitenkin pienemmät paikkakunnat, kuten Klaukkala, Iisalmi ja Forssa. – Kotiinkuljetuspalvelua hyödynnetään paljolti pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kaupungeissa, kuten Turussa ja Tampereella
Näitä tuotteita tilataan eniten kotiin R-kioskilta – kesän tilauksissa mukana yksi yllätys
tai asuinalueiden keskustoissa. Suurten kaupunkien sijaan listan kärkeen kipuavat kuitenkin pienemmät paikkakunnat, kuten Klaukkala, Iisalmi ja Forssa. ”Kotiinkuljetuspalvelua hyödynnetään paljolti pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kaupungeissa, kuten Turussa ja Tampereella
Mielipide | Lisää henkilöliikennettä radoille
ja sisävesiliikenteellä ja erityisesti proomukuljetuksilla oli varsin suuri merkitys. Sotien jälkeen rata pohjoisesta Ylivieska–Iisalmi-radalta Haapajärveltä rakennettiin paljolti työllisyystöinä Saarijärven kautta Suolehteen ja näin avautui reitti Jyväskylästä Keski-Suomen läpi

Blogit

Piispa Mari Leppänen mökkielämästään Iisalmessa – ”Täällä tuntee monella tavalla olevansa kotona”

Turun piispa Mari Leppäsellä Iisalmen ja sen lähitienoiden maisemilla on tärkeä sija sydämessä. Mökki Iisalmessa luonnon ympäröimänä on pysähtymisen ja levon paikka.

Kesän 2024 koeasukas Alina Ruhanen Kuopiosta esittäytyy

Koeasukkaaksi Iisalmeen kesällä 2024 saapuva Alina Ruhanen esittäytyy.

Elämäni kunnossa -blogi: Tiian matka harrastuskokeiluissa

Takana on kokemusrikkaat 2 kuukautta Elämäni Kunnossa -ohjelman tiimoilta. Ohjelmaan hain hetken mielijohteesta ja ehdin jo unohtamaan koko asian, ennen kuin kuulin tulleeni valituksi.

Elämäni kunnossa -blogi: Riikan matka harrastuskokeiluissa

Vuoden 2023 Elämänsä kunnossa -harrastuskokeilussa mukana olleen Riikan kokemuksia harrastuskokeiluista ja kulttuurielämyksistä.

Koeasukkaan kesä 2023 – Olemisen rauhaa ja positiivisia kokemuksia

Hain koeasukkaaksi Iisalmeen hyvin avoimin mielin ja ajatuksella miksipäs ei. En ole aiemmin asunut pienemmissä…

Koeasuminen 2023 – Ysaon sisustusalan opiskelijoiden remonttiblogi koeasunnosta

By Iisalmi -allekirjoitettu yhteistyöteko saa jälleen jatkoa, sillä tänä vuonna jo viidettä kertaa Petterinkulma Oy:n koeasunnoksi tarjoama vuokrakoti remontoidaan ja sisustetaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan opiskelijoiden toimesta. Tuleva koeasukas Reetta on kertonut etukäteen mieltymyksiään sisustuksesta, ja nämä toiveet opiskelijat ottavat projektissa huomioon. Kesäkodin ja sen asukkaan vakuuttaa paikallinen elämänturvaaja LähiTapiola Itä, ja lisäksi Kaisanet Oy tarjoaa koeasukkaalle verkkoyhteydet ja palvelut. Tästä Ysaon opiskelijoiden blogista pääset seuraamaan remontti- ja sisustusprojektia vaihe vaiheelta nähden samalla, kuinka Petterinkulman kaksio kokee kevään aikana muodonmuutoksen vuoden 2023 koeasunnoksi sekä Reettan viihtyisäksi kesäkodiksi!

Iisalmi LIVE

Tervetuloa seuraamaan Iisalmen kaupungin suoria live-lähetyksiä! Tältä sivulta voit katsoa Iisalmen kaupunginvaltuuston kokouksia, tapahtumien striimauksia sekä live web-kameran, joka näyttää yleiskuvaa kaupungin keskustasta reaaliajassa.

Iisalmi LIVE
Näkymä kesäiselle Iisalmen torille.

Uutiskirjeet

Tällä sivulla voit tilata ja lukea uutiskirjeitämme. Iisalmen kaupungin uutiskirjeet kokoavat kaupunkimme tuoreimmat kuulumiset tiiviisiin paketteihin, ja tuovat ne luettavaksi suoraan tilaajien sähköpostiin.

Uutiskirjeet

Tapahtumat

Iisalmessa on monipuolinen tapahtumatarjonta läpi vuoden! Tapahtumajärjestäjä, kalenteri on maksutta käytettävissä tapahtumien ilmoittamiseen. Tapahtumakävijä, kalenterista löydät monipuolisesti tapahtumia joogasta rokkifestareihin.

Tapahtumat

Podcastit

Kuuntele uusimmista podcasteista, mitä Iisalmen kaupungissa tapahtuu! Kaupunkistrategiastamme kertoo Suomen ihmeellisin kaupunki Iisalmi -podcastsarja. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki podcastimme.

Podcastit

Tutustu kaupungin markkinointiin ja viestintään