Siirry sisältöön

Seudullinen tapahtumakalenteri

Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Rautavaaran, Sonkajärven ja Vieremän tapahtumat yhdessä paikassa!

Siirry tapahtumakalenteriin (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tee tapahtuma

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Etsitkö tiloja tapahtumallesi? Iisalmessa on paljon korkeatasoisia tapahtumapaikkoja, monipuolinen kattaus elämyksellisiä oheispalveluja ja valmiit tapahtumien markkinointiväylät käytettävissäsi.

Tee tapahtuma

Tapahtumatuki

Tapahtumilla on merkittävä vaikutus kaupungin vetovoimaan, elinvoimaan ja viihtyisyyteen. Tee tapahtuma Iisalmeen – tapahtumatuki vuodelle 2024.

Lue lisää

Näkyvyyttä tapahtumalle

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tapahtumajärjestäjä, lisää tapahtuma uuteen tapahtumakalenteriin siirtymällä sivustolle https://tapahtumat.iisalmijatienoot.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja klikkaamalla sivun oikean yläkulman Lisää-linkkiä.

Sivusto ohjaa ja neuvoo tilin, järjestäjäprofiilin ja tapahtuman luomisessa (ohjevideo alussa ja sivustolle kirjautumisen jälkeen kysymysmerkkejä klikkaamalla saa ohjeita).

Lisää tapahtuma medianäyttöön

Iisalmen kaupungin tapahtumamarkkinointiin tarkoitetut medianäytöt sijaitsevat:

  • Citymarketissa
  • Prismassa
  • Torikulmalla sekä
  • torilla

Tapahtumasi saa näissä näytöissä veloituksetonta mainosaikaa kahden viikon ajan. Vain yksi mainos/organisaatio kerrallaan näytöillä.

Aineisto-ohje

Tutustu aineisto-ohjeeseen, jossa esitellään Iisalmen infojärjestelmään sopivat kuvaformaatit ja mihin aineisto tulee lähettää.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Karjalan lennoston sotilasvala- ja -vakuutustilaisuus Iisalmessa lauantaina 17.8.2024

Karjalan lennoston saapumiserän 2/24 sotilasvala- ja -vakuutustilaisuus järjestetään Iisalmessa Luuniemen juhlakentällä, Olvihallin alueella ja Iisalmen kulttuurikeskuksessa lauantaina 17.8.2024.