Siirry sisältöön

Iisalmen seudun valmiin toimitilatarjonnan vuokrattavista ja myytävistä toimitiloista löydät toimitilarekisteristämme. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Tarjoamme yrittäjille joustavasti elinkeinotontteja kaupallisiin ja teollisuustarkoituksiin keskeisillä paikoilla eri puolilla kaupunkia. Tarvittaessa toimimme rakennuttamisen asiantuntijana niin uudiskohteissa kuin korjausta vaativissa kohteissa toimitilayhtiömme Iisalmen Teollisuuskylä Oy:n kautta.

Tonttien hinnat määräytyvät kaupunginvaltuuston vahvistamien luovutusehtojen mukaan. Tee hakemus alla olevasta linkistä (avautuu uuteen välilehteen):

Soinlahti

Perinteinen puuteollisuusalue Iisalmessa kehittyy puu- ja energialaaksoksi, jossa on puunjalostusteollisuuden toimialakeskittymä, suuret raaka-ainevarannot ja hyvät logistiset yhteydet. Aluetta kehitetään erityisesti puun ja metallin innovatiivisille jatkojalostusyrityksille.

Haemme kehittyvään teollisuuslaaksoon uusi yrittäjiä, puu- ja sekä biotuoteteollisuuden yrityksiä sekä energiatuotannosta kiinnostuneita yhteistyökumppaneita.

Marjahaka

Marjahaassa viihtyisän asuntoalueen vieressä, hyvien liikenneyhteyksin varrella ja kaupungin pääsisääntuloliittymässä on erinomaisia liiketontteja sekä tontteja ympäristöhäiriötä tuottamattomille tuotannollisille toiminnoille. Alueella toimii jo runsaasti vakiintunutta yritystoimintaa, kuten ABC- liikenneasema ja autoiluun liittyviä palveluyrityksiä.

Parkatti ja Ratakadun ympäristö

Parkatilla ja Ratakadun ympäristössä on tontteja liike-, teollisuus- ja varastotoiminnoille.

Peltomäen ympäristöyrityspuisto

Peltomäen ympäristöyrityspuisto on erikoistunut ympäristöalan yritysten tarpeisiin. Asemakaava ja geologiset ominaisuudet mahdollistavat laaja-alaisen ympäristötekniikan toteuttamisen ja kehittämisen. Alue sijaitsee aivan 5-tien varressa Iisalmen kaupungin läheisyydessä.

Ota yhteyttä