Siirry sisältöön

Yksityistieavustukset

Iisalmen kaupunki myöntää avustusta asuttujen yksityistien kunnossapitoon ja parantamiseen. Kunnossapitoavustuksen avustussumma määräytyy tien luokituksen ja pysyvän asutuksen pituuden mukaan. Parantamisavustusta myönnetään kustannusarvion pohjalta.

Yksityistieavustukset

Ajankohtaista

Riistakadun vesihuollon saneeraustyöt

Vesihuollon saneeraustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin Riistakadulla ja Meijerikadulla.

Katusuunnitelmia nähtävillä

Iisalmen kaupungin tekninen- ja ympäristötoimiala asettaa nähtäville Majavankadun, Majavanpolun, Minkinkadun, Saukonkadun ja Saukonpolun peruskorjauksen katusuunnitelmaehdotukset.…

Paikallisliikenteen liikennöitsijä vaihtuu Iisalmessa 3.6.2024

Paikallisliikenteen liikennöitsijänä aloittaa 3.6.2024 Savonlinja Oy. Liikennöitsijän vaihtuminen ei tuo muutoksia aikatauluihin ja reitit säilyvät ennallaan. Savobus seuranta poistuu käytöstä ja korvaantuu uudella palvelulla. Korvaava linkki uuteen palveluun tullaan julkaisemaan paikallisliikenteen sivulla.

Bussiliikenteeseen muutoksia kesäkauden alussa, Pohjois-Savo

Sopimusliikenteen kilpailutusten myötä Iisalmen ja Varkauden paikallisliikenteen liikennöitsijä vaihtuu 3.6.2024 alkaen. Myös kilpailutetussa maaseutuliikenteessä tapahtuu liikennöitsijämuutoksia useilla yhteysväleillä. Lisäksi viikonloppuvuoroja joudutaan karsimaan joillain yhteysväleillä.

Sillankorjaustyöt käynnissä Koljonvirrantiellä

Tiedoksianto työmaan aiheuttavista poikkeavista liikennejärjestelyistä.

Iisalmen lentokentän tarveselvitys: Ylä-Savon teollisuus tarvitsee hyvän saavutettavuuden

Iisalmen lentokentän tarveselvityksessä on luotu katsaus ilmaliikenteen ja lentokenttien kehitysnäkymistä: millaista teknologiaa ja millaisia lentämisen toimintamalleja tulevaisuus tuo. Työssä on selvitetty Iisalmen ja laajemminkin Ylä-Savon yrityksiltä ja muilta toimijoilta lentoliikenteen kysyntäpotentiaalia.