Siirry sisältöön

Savolainen vieraanvaraisuus ja puhdas luonto houkuttelevat lomailemaan. Laajan harrastus- ja kulttuuritarjonnan ansioista alueelta löytyy mieluisaa tekemistä jokaiseen vuodenaikaan. Täällä voit nauttia olutpääkaupungin antimia, inspiroitua alueen yritystarinoista sekä tutustua alueen kulttuurihistoriallisiin kohteisiin. Iisalmen tienoilla majoitut mukavasti ja omassa rauhassa – etsitpä yöpaikkaa sitten kaupunkialueelta tai maaseudulta.

Tärpit matkailijalle

Iisalmessa riittää nähtävää ja koettavaa:

Lisää elämänmakuisia elämyksiä sekä majoitusvaihtoehtoja löydät osoitteesta iisalmijatienoot.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), josta löydät keskitetysti Ylä-Savon alueen matkailupalveluita ja -tuotteita.

Matkailuneuvonta

Iisalmi ja tienoot matkailuneuvonta @ IPK Hockey Oy / Karhun Kellari
Esitteet, kartat, opastus
Kauppakatu 13, 74100 Iisalmi
p. 044 9874 100, kellari@ipk.fi

Karhun Kellarista löytyy IPK:n toimisto, upeat sauna- ja kokoustilat, kotiotteluiden lipunmyynti ja fanituotteet, sekä kattavasti Ponsse Collection malliston tuotteita.
Karhun Kellarissa on useita aktiviteetteja ja upeat tilat, joissa järjestät illanvietot, syntymäpäivät tai kokous- & tyhypäivät isommillekin porukoille. Kellarissa palvelevat esim. Megazone, Passion Golf simulaattori ja Sim Way Hunt -metsästyssimulaattori.

Karhun Kellari avoinna:
Ma suljettu
Ti-pe klo 10-17
La klo 10-14
Tai sopimuksen mukaan

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut

Eira Randelin
eira.randelin@ipk.fi tai
tourism(at)Iisalmi.fi

Iisalmi ja tienoot verkkokauppa ja somekanavat

Iisalmi ja tienoot kokoaa Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Rautavaaran, Sonkajärven ja Vieremän matkailupalvelut ja -tuotteet yhteen. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

#iisalmijatienoot #iisalmiregion

Taisteluiden ja tarinoiden Koljonvirta

Koljonvirran kulttuurimaiseman näkymättömät kerrostumat heräävät eloon Taisteluiden ja Tarinoiden Koljonvirralla. Miljöö, muistomerkit ja muinaisjäänteet, jotka ovat painaneet jälkensä maisemaan, kertovat alueen värikkäästä historiasta. Parhaiten Koljonvirta tunnetaan kuuluisasta taistelusta, joka käytiin Ruotsin ja Venäjän välisessä Suomen sodassa 27.10.1808.

Taisteluiden ja tarinoiden Koljonvirta

Tapahtumat

Iisalmessa on monipuolinen tapahtumatarjonta läpi vuoden! Tapahtumajärjestäjä, kalenteri on maksutta käytettävissä tapahtumien ilmoittamiseen. Tapahtumakävijä, kalenterista löydät monipuolisesti tapahtumia joogasta rokkifestareihin.

Tapahtumat

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Seudullinen matkailijakysely

1.6.2024 starttaa seudulla matkailijakävijätutkimus, jonka avulla keräämme tietoa täällä vierailleiden käyttämistä palveluista ja alueelle jäävästä matkailutulosta.