Siirry sisältöön

Mitä? Kenelle? Miten?

Organisoimme Iisalmen kaupunkikeskustan alueella tapahtumia, jotka houkuttelevat paikalle ihmisiä ja asiakkaita. Havainnoimme toimenpiteitä, joilla kaupunkikeskustaa saadaan viihtyisämmäksi ja toimivammaksi – reagoimme erilaisiin kehittämistarpeisiin ja ratkaisemme ne yhteistyöverkostojemme avulla.

Tavoite

Parannamme Iisalmen keskusta-alueella liikkuvien ja asioivien ihmisten viihtyvyyttä, mielikuvia ja asiakaskokemusta. Yhteistyössä toteutetuilla parannuksilla saamme aikaan nostetta, jolla edesautamme aktiivisten ja menestyvien yritysten toimintaa alueella.

Positiivista ja kiinnostavaa toimintaa Iisalmen keskustaan yhdessä jäsenten ja sidosryhmien kanssa.

Iiden ry

Ihmeitä tehdään yhdessä enemmän, useammin ja ihmeellisemmin.

Iiden ry:n rooli kaupunkikuvan rakentamisessa ja kehittämisessä on toimia suunnittelijana, toteuttajana ja kehittäjänä, mutta ennen kaikkea eri toimijoiden kokoajana yhteisten asioiden ja teemojen ympärille.

Lue lisää Iiden ry:stä (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
Vanhoja rakennuksia Mansikkaniemessä

Iisalmi ja tienoot

Iidenin alla toimii myös ns. matkailujaosto, Iisalmi ja tienoot,  joka on Iisalmen kaupungin koordinoima, alueellinen matkailuyhteistyöverkosto. Matkailujaoston toiminnan suunnittelusta ja seudullisesta matkailupalvelujen markkinoinnista ja kehittämisestä vastaa Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelujen matkailu- ja markkinointiasiantuntija yhdessä matkailujaoston jäsenten sekä muiden kuntaedustajien kanssa.

Lue lisää Iisalmi ja tienoot toiminnasta (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja
Tero Mononen
p. 040 221 2919
tero.mononen(at)iiden.fi

Ajankohtaista